Novinka v podobě medu v tubě od Úůllu: Skvělý na cesty i pro sportovce

person Posted By: Josef Treml list In: Med On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1436
Novinka v podobě medu v tubě od Úůllu: Skvělý na cesty i pro sportovce

O zdravotních benefitech medu byly popsané již desítky knih, tisíce článků a proběhla také řada vědeckých studií, které potvrdily, že má med skvělé účinky na naše zdraví. Mimo jiné posiluje imunitu systém a pomáhá při kašli a nachlazení. Úůll nyní tento blahodárný přírodní zázrak nabízí jako první v České republice v praktickém balení v podobě tuby.

Jaké jsou výhody medu v tubě?

Chcete si přidat med do čaje. Berete si med ve sklenici, otevíráte ho, nabíráte ho lžičkou a zjišťujete, že máte od medu ulepené celé ruce, sklenici i tu lžičku. Že je vám tento scénář povědomý? Pokud už nechcete ulepené ruce a nádobí řešit, oceníte praktické balení medu v tubě. To navíc v kuchyni nezabere moc místa a snadno ho schováte do jakékoliv zásuvky.

Proč by měli mít sportovci po ruce med v tubě?

Med v praktické tubě jistě ocení i sportovci, přispívá totiž k lepšímu sportovnímu výkonu, což potvrdilo hned několik studií. Med je cenným zdrojem glukózy, která vyživuje svaly a je rychlým zdrojem energie během cvičení, a také fruktózy, jež se vstřebává pomaleji. Právě tento duální zdroj rychlých a pomalých sacharidů dělá z medu efektivního spojence při snaze o udržení sportovní výkonnosti. Med navíc patří k potravinám s vyšším glykemickým indexem, takže je vhodný pro dlouhodobé sportovní aktivity. Pokud tedy chcete hravě a zdravě doplnit energii, neměl by vám med v tubě chybět.

Med v tubě oceníte i na cestách

Chystáte se kempovat a láká vás představa horkého čaje s medem během chladnějších večerů? Sklenice s medem na cesty není úplně praktická, ale med v tubě je na cesty jako stvořený. Nezapomeňte si ho přibalit taky na dovolenou nebo na víkend v horách. Třeba při lyžování nebo na běžkách se vám stoprocentně osvědčí.

Nejen praktický, ale také kvalitní a chutný

Za vznikem medovicového a pastovaného medu Úůll v praktické tubě stojí hned 300 včelstev, která pro vás pilně vyrábí med v nádherné horské krajině CHKO Český les. Tuto oblast charakterizují nedotčené květy a čerstvý vzduch a není tedy divu, že medovicový med patří k nejchutnějším v České republice.

Objevte i vy všechny výhody medu v tubě od Úůllu.

Objednat med v tubě!

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec