Ústní hygiena s přírodními včelími produkty: Zdravé zuby a dásně i svěží dech

person Posted By: Josef Treml list In: Kosmetika On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1808
Ústní hygiena s přírodními včelími produkty: Zdravé zuby a dásně i svěží dech

Včelí produkty, ať už v podobě propolisu nebo medu, nabízí mnoho možností využití. Asi vás ani nepřekvapí, že mají své využití i v kosmetice, a to včetně oblasti péče o ústní hygienu. Proč pečovat o dutinu ústní právě s pomocí produktů s obsahem propolisu či medu a jaké produkty by vám neměly chybět?

Proč jde propolis a ústní hygiena skvěle dohromady?

Ještě dříve, než si představíme tipy na produkty s obsahem propolisu, pojďme se v rychlosti podívat na to, proč je propolis jako stvořený k péči o dutinu ústní. Propolis má ve včelím úlu důležitou funkci – ničí bakterie a plísně, a udržuje tak včelstvo zdravé a silné. Díky svému antibakteriálnímu účinku ničí také mikroorganismy na zubech a zabraňuje tvorbě zubního kamene. Má i skvělé účinky proti bolesti, a své využití tak našel i v boji se zánětem dásni nebo při bolesti zubů. Pojďme se tedy nyní podívat na konkrétní produkty s obsahem propolisu a medu.

Zubní pasta s propolisem

Když se řekne péče o ústní dutinu, řadě lidí vytane na mysl právě zubní pasta. Že by měla zubní pasta při pravidelném čištění zubů předcházet vzniku zubního kazu, zamezit tvorbě zubního kamene a osvěžit dech? Přesně tyto požadavky splňují propolisové zubní pasty. Sáhnout můžete po zubní pastě s propolisem, kterou je možné používat i při onemocnění paradentózou, a také po propolisové zubní pastě pro svěží dech. Tato pasta mimo jiné obsahuje přírodní bělidlo, a pomáhá tak odstraňovat nevzhledné skvrny na zubech.

Ústní voda s propolisem

Jak minimalizovat kazivost zubů a krvácení dásní a dásně zpevnit a osvěžit dech? Odpovědí je ústní voda s propolisem, jež se vyznačuje zmíněnými antibakteriálními účinky. Kromě toho také ústní voda obsahuje heřmánek ceněný pro své zklidňující účinky. Ústní sprej s propolisem Výtažek z propolisu má své místo i v propolisovém ústním spreji, který pomáhá odstraňovat nepříjemné pocity v ústní dutině při virózách a angíně. Je také skvělý v boji proti zápachu z úst.

Medový balzám na rty

Při péči o ústní dutinu byste neměli zapomínat ani na své rty. Pokud chcete mít rty dokonale vyživené a hydratované, stačí sáhnout po medovém balzámu na rty s příchutí vanilky. Balzám si díky obsahu propolisu poradí s drobnými prasklinkami a včelí vosk rty chrání před vlivy počasí. O rty pečuje také hroznový a slunečnicový olej obsažený v balzámu.

Tip: Propolisová kosmetika jako skvělý vánoční dárek Vánoce se nezadržitelně blíží a vy si lámete hlavu s tím, čím obdarovat své blízké? Přírodní kosmetika s obsahem včelích produktů se pod stromečkem rozhodně neztratí.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Výhody:
Vyborny med Rychle vyrizeni objednavky, zbozi velmi dobre zabaleno
Pečeť ověřeno zákazníky

Vendula K. 09.03.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Naprostá spokojenost
Pečeť ověřeno zákazníky

Petra T. 27.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vynikající med, rychlé dodání a perfektně zabaleno
Pečeť ověřeno zákazníky

Ivan L. 15.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlá dodávka Chutný med Skvěle zabaleno
Celkový názor:
Moc děkuji, doporučuji, přeji včelařům vše dobré.
Pečeť ověřeno zákazníky

Eva G. 01.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
perfektne zabalene,med je výborný
Pečeť ověřeno zákazníky

Vladimír P. 24.11.2023

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Zdravím. 100% spokojenost, cena slušná, kvalita vysoká, další nákup, v srpnu.
Pečeť ověřeno zákazníky

Karel G. 13.06.2023

5.005.005.005.005.00