Krásné vlasy i pleť díky „včelí“ kosmetice pro ženy

person Posted By: Josef Treml list In: Kosmetika On: comment Comment: 0 favorite Hit: 897
Krásné vlasy i pleť díky „včelí“ kosmetice pro ženy

Ne nadarmo se říká, že to nejlepší se rodí z přírody. A my dodáváme, že se z přírody rodí i to nejkrásnější. Co by tedy mohlo vaší kráse prospět více než kosmetické produkty, na jejichž výrobě se podílela příroda? Objevte společně s námi kosmetické produkty, za které vám poděkuje vaše pleť i vlasy.

Včelky jsou nejen pilné, ví taky, jak na krásnou pleť

Nejdříve si pojďme zodpovědět otázku, proč používat kosmetiku na bázi včelích produktů. Včelí produkty, zejména v podobě medu, propolisu a mateří kašičky, jsou mimo jiné ceněné proto, že příznivě působí na kůži, vyživují ji a působí antibakteriálně. Kromě toho se kosmetické přípravky, jež obsahují včelí produkty, dobře snáší s pokožkou a dokáží ji chránit před nepříznivými vlivy okolí, umí také napravovat vzniklé škody. Jaké produkty začlenit do své každodenní rutiny?

Výživný pleťový krém s mateří kašičkou 

Dermatologové nám dají za pravdu, že jedním z produktů, které byste měli na pleť používat každý den, je kvalitní pleťový krém. Medový pleťový krém, jenž obsahuje mateří kašičku, koenzym Q10 a vitamín E, chrání pokožku před projevy stárnutí a před vznikem vrásek vlivem volných radikálů. Používat ho můžete i jako podkladový krém pod make-up.

Speciální protivráskové sérum

Jak účinně bojovat proti vráskám? Odpověď nabízí lehké protivráskové sérum, které mimo jiné obsahuje med, koenzym Q10, propolis, vzácnou mateří kašičku, panthenol a bambucké máslo. Můžete se spolehnout také na jeho ochranné, zvláčňující, hydratační a regenerační účinky.

Medový pleťový peeling

Dalším skvělým kosmetickým přípravkem, který je učiněným balzámem pro vaši pleť, je přírodní medový pleťový peeling s jemným práškem za šípkových semínek. Peeling účinně, ale zároveň šetrně odstraní odumřelé buňky a vaši pleť prokrví, vyhladí a projasní. Je bohatý na bílkoviny, minerální látky, vitamíny a enzymy a další látky, jež se postarají o krásu vaší pleti.

Elixír mládí s mateří kašičkou

Že byste chtěli objevit elixír mládí, který by se postaral o hladkou a vypnutou pleť? Máte ho mít. Je jím elixír mládí s mateří kašičkou, jehož složení je speciálně vyvinuté pro potřeby žen nad 45 let, která trápí úbytek kolagenu a vznik hlubších vrásek. Nejenže pleť hydratuje a navrací jí ztracenou pevnost, ale také omezuje tvorbu pigmentových skvrn.

Včelí produkty jsou blahodárné nejen pro naši pleť, ale také vlasy. Ostatně medové vlasové zábaly jsou známé již po staletí. Není proto divu, že se med a další produkty staly součástí vlasové kosmetiky.

Medový šampon s kondicionérem

Proč si pořizovat šampon a kondicionér, když můžete mít jeden přípravek, který se postará o perfektní výsledek? Medový šampon s kondicionérem zjemňuje vlasy a zanechává je dokonale hebké, usnadňuje také rozčesávání, dodává vlasům objem a oslnivý lesk.

Vlasová voda

Snadnější rozčesávání vlasů i perfektní lesk. To jsou benefity, které jsou spojené s používáním vlasové vody s medem a mateří kašičkou, jež je považována za nejkomplexnější výživnou přírodní složku. Vlasová voda, která prokrví vlasovou pokožku a upraví pH do optimální úrovně, je vhodná pro normální i pro suché vlasy.

Ať už chcete sami hýčkat své vlasy a pleť nebo hledáte skvělý dárek pro své blízké, kosmetika s obsahem včelích produktů je trefou do černého (nebo do medového?).

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec